Overview
- Updated On:
- April 26, 2024
- 4 Bathrooms
- 530.00 m2
Description
Download in PDF
Italiano
La villa, la cui ristrutturazione è terminata nel giugno del 2019, si trova a Montecatini Val di Cecina (Pi), nella campagna toscana tra Lajatico e Volterra.
La proprietà è inserita all’interno di una tenuta di oltre venti ettari, di cui sei coltivati a vite e completamente recintati, oltre a oliveti e boschi.
La casa è composta da due unità abitative. Quella a piano terra (circa 220 mq) dispone di tre camere matrimoniali, due bagni (di cui uno con doccia idromassaggio e bagno turco) + piccolo bagno di servizio, lavanderia, studio, ampia zona giorno con camino, cucina
L’altra unità, al piano primo, dispone di due suite di circa 50 mq. ciascuna.
La villa dispone inoltre di un parco con piscina, orto-giardino, barbecue, forno per le pizze, piccola palestra, vasca Jacuzzie, terrazza panoramica con il tetto della cantina vinicola, campetto da calcetto in erba naturale, campo da volley/badminton.
La produzione vinicola e’ biologica e contiene:
– 1,5 ettari sirah;
– 1,1 ettari sangiovese;
– 1,15 ettari cabernet franc;
– 0,2 ettari petiti verdot;
– 0,75 ettari merlot.
English
The villa, whose renovation was completed in June 2019, is located in Montecatini Val di Cecina (Pi), in the Tuscan countryside between Lajatico and Volterra.
The property is set within an estate of over twenty hectares, six of which are cultivated with vines and completely fenced, in addition to olive groves and woods.
The house consists of two residential units. The ground floor unit (approximately 220 sqm) has three double bedrooms, two bathrooms (one with a hydromassage shower and Turkish bath) + small service bathroom, laundry room, study, large living area with fireplace, kitchen.
The other unit, on the first floor, consists of two suites of approximately 50 sqm each.
The villa also features a park with a swimming pool, vegetable garden, barbecue, pizza oven, small gym, Jacuzzi tub, panoramic terrace with the roof of the wine cellar, natural grass soccer field, volleyball/badminton court.
The wine production is organic and includes:
- 1.5 hectares of Syrah;
- 1.1 hectares of Sangiovese;
- 1.15 hectares of Cabernet Franc;
- 0.2 hectares of Petit Verdot;
- 0.75 hectares of Merlot.